پیام تسلیت ریاست دانشکده بمناسبت ماه محرم

« اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ »

محرم، ماه ایثار و از جان گذشتگی است. ماه عشق و شور و فریاد است. ماه آمیخته با خون و آمیخته با عشق است. ماه محرم زیباترین جلوه عشق و ایثار و دین محوری فرا رسید و مسلمانان با چشمانی اشکبار در سوگ سرور و سالار شهیدان، بار دیگر درس صبر، تعهد و آزادگی را در مکتب انسان ساز عاشورا مرور می کنند.
هرروز این ماه، فرصت بی نظیری برای تفکر در ماهیت قیامی است که بقای دین مبین اسلام را تضمین کرده وکامل ترین نمونه تقابل کفر و ایمان و مبارزه حق، علیه باطل است. بدون شک امروزه ایستادگی آزادی خواهان جهان برابر نظام سلطه و قدرت های استکباری تنها به مدد تاسی از فرهنگ عاشورایی قوت گرفته است .
اینجانب به نوبه خود با قلبی مالامال از غم و اندوه، در سوگ سید و سالار شهیدان و  یاران با وفایش، فرا رسیدن ماه محرم الحرام را به پیشگاه آقا امام زمان (عج) و مقام معظم رهبری و بر عاشقان ابا عبدالله الحسین(ع) تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.

رئیس دانشکده پیراپزشکی
دکتر علیرضا داداشی